---
Pad tot huidige pagina

Cursus gemengd wonen

Cursus gemengd wonen

woon_logo_rgbt.jpg

21 maart 2017, 19:30 - 21:00 uur

Inhoud

!WOON informeert huurders en kopers in de cursus gemengd wonen. Wonen er huurders en kopers in hetzelfde complex, dan kunnen er vragen rijzen over de verschillen, overeenkomsten en kansen. Welke regels gelden er voor wie, waarom en welke verschillen zijn er?

Tijdens deze cursus wordt uitgelegd wat de Vereniging van Eigenaren (VvE) inhoudt en hoe de besluitvorming en zeggenschap werkt. Ook leggen we de knelpunten uit tussen het huurrecht (relatie huurder-verhuurder) en het appartementsrecht (relatie koper-eigenaar), evenals de kansen.

Categorie

Cursus, lezing, excursie

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Kantoor !WOON Noord

Adres

J. Drijverweg 5, Amsterdam

Website

http://www.wooninfo.nl/agenda/cursus-gemengd-wonen-huren-en-kopers-complex/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

Aanmelden kan door een email te sturen naar aanmelden@wooninfo.nl met uw naam, adres en de naam van de cursus.