---
Pad tot huidige pagina

Expositie Peervormige Kleuren

Expositie Peervormige Kleuren

amstedameventexpo.jpg

13 maart 2017 - 26 april 2017

Inhoud

Huis De Pinto exposeert beeldende kunst van Frédérique van Rijn waarin taal een betekenisvolle rol speelt. Aan deze beelden voegde Remco Campert passende dichtregels toe die hij vond in het oeuvre van Lucebert, waardoor een derde laag - die van de poëzie - ontstond. Zo werd haar werk een hommage aan de dichter Lucebert.

Categorie

Kunst en creativiteit

Naam locatie

Huis De Pinto

Adres

St. Antoniesbreestraat 69, Amsterdam

Website

http://www.huisdepinto.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

Midden in de Amsterdamse Nieuwmarktbuurt, in een pand met een eeuwenlange geschiedenis, bevindt zich cultureel & literair centrum Huis De Pinto. Een ontmoetingsplek met een gevarieerd cultureel programma. In de voorruimte kan men kranten en tijdschriften lezen, koffie of thee drinken, en met elkaar van gedachten wisselen. In de fraaie leeszaal bevindt zich de ruilbibliotheek en kan men in alle rust lezen en studeren.

Huis De Pinto programmeert boekpresentaties, lezingen, muziekoptredens, filosofiecursussen, kunstprojecten, tentoonstellingen, filmvoorstellingen, en nog veel meer.