---
Pad tot huidige pagina

MUEC #6 - Nieuwe aanwinsten

MUEC #6 - Nieuwe aanwinsten

persbeeld_thesaintsarecoming.jpg

17 maart 2017 - 28 april 2017

Inhoud

Colin Laguna, Ariën van Lavieren en Simeon zijn de nieuwe kunstenaars in onze collectie. De groepsexpositie MUEC #6 toont werk van deze drie kunstenaars en nieuw, bijzonder werk van kunstenaars van wie we al langer werk in stock hebben.

MUEC #6 is een interactieve tentoonstelling. Bezoekers geven hun reacties en interpretaties op papier dat daarvoor klaar ligt. Genuanceerde feedback, associaties en ongezouten meningen zijn welkom. Natuurlijk reageren andere bezoekers daar weer op. Kortom, een interactieve tentoonstelling.

Beeldend Gesproken is de kunstuitleen uitsluitend voor professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. De meesten hebben kunstacademie gedaan, sommigen zijn autodidact. Bovendien heeft iedere kunstenaar een herkenbaar eigen oeuvre opgebouwd. Beeldend Gesproken zorgt ervoor dat het werk van deze kunstenaars de wereld in gaat.

De Gallery Talk is op woensdag 12 april om 19:30-20:30 uur. De Gallery Talk van Beeldend Gesproken is een interactieve oefening in het aandachtig kijken naar kunst. Wij nemen één werk uit de expositie MUEC #6 als basis voor dit gesprek. Daarna gaan wij op zoek naar associaties en bredere betekenissen. Asia Kuzmiczow, onze collectiebeheerder, leidt de Gallery Talk. Het Intercontinental Ensemble speelt een eigen compositie met als inspiratie het kunstwerk.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken

Adres

Hannie Dankbaarpassage 23, Amsterdam

Website

http://www.beeldendgesproken.nl/agenda/muec-6-nieuwe-aanwinsten/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis