---
Pad tot huidige pagina

Café Rosa

Café Rosa

rosakopie_1.jpg

21 april 2017, 16:00 - 19:00 uur

Inhoud

Café Rosa is een ontmoetingsplaats voor iedereen die streeft naar een rechtvaardige, tolerante, duurzame, vreedzame en leefbare wereld. In Café Rosa ben je altijd welkom. Je kunt een boek lezen, muziek luisteren, een spelletje spelen, een filmpje kijken, een gesprek voeren, een plan uitleggen, een presentatie houden, of gewoon een drankje drinken en uitrusten van de beslommeringen van de dag. Niets hoeft, alles kan. Regelmatig nodigen we artiesten, kunstenaars, of wetenschappers uit die iets interessants te melden hebben. Heb je zelf een leuk idee, wil je iets laten zien, of een filmpje met ons delen, dan mag dat natuurlijk ook.

Categorie

Gezelschap en ontmoeting

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Jungle Amsterdam

Adres

Tweede van Swindenstraat 26, Amsterdam

Website

http://www.jungle.amsterdam

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

Tram 9, uitstaphalte, Eerste van Swindenstraat