---
Pad tot huidige pagina

Scènes aan tafel

Scènes aan tafel

doa5flyeraantafel.jpg

20 april 2017 - 22 april 2017

Inhoud

Het diner, misschien wel het gezelligste moment van de dag. Lekker koken, of toch liever uit eten? Samen, niet alleen. De dag doornemen, nadenken over wat morgen brengt. Het diner, waarbij de kaarsjes op tafel staan. Waarbij de muziek op de achtergrond zorgt voor acceptabele stiltes. Waarbij de geur doet denken aan oma’s vroegere kookkunsten. Het diner, het moment van de dag dat niemand wil overslaan. Het diner, met het mes op tafel.

Tragikomische scènes die zich afspelen aan tafel. Schuif je aan?

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Het Amsterdams Theaterhuis

Adres

Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 54, Amsterdam

Website

http://www.tgdeonderneming.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Regulier kaartje: 15,- Voor bewoners uit Amsterdam west (postcodegebied 1050 tm 1059) kaartje: 7,50

Meer informatie

Dit is een voorstelling gemaakt en gespeeld voor Amsterdam (oud) West. Er is een band aanwezig tijdens de theatervoorstelling en er zal een foto-expositie zijn van fotografen uit Amsterdam West. Op deze manier kan men kennismaken met meerdere kunstvormen in de prachtige theaterzaal Het Amsterdams Theaterhuis (in Amsterdam West)

Aanvang: 20.30 uur

Kaartjes kunnen worden besteld via Het Amsterdams Theaterhuis:

http://www.amsterdamstheaterhuis.nl