---
Pad tot huidige pagina

De Staat van Cultuureducatie

De Staat van Cultuureducatie

cultuureducatie21april2017004-page-001.jpg

21 april 2017, 20:00 - 22:00 uur

Inhoud

In de Staat van Cultuureducatie licht een prominent figuur uit de wereld van kunst of onderwijs op persoonlijke titel actuele zaken toe op het gebied van cultuureducatie, het snijvlak waar cultuur en onderwijs elkaar vinden. Dit jaar spreekt Lucas de Man, theatermaker, de Staat uit. Verder in het programma facts & figures over het bereik van cultuuronderwijs in Amsterdam, Emer Beamer over design thinking, dans, zang, muziek en spoken word van jonge kunstenaars. De Staat van Cultuureducatie is onderdeel van de Maand van de Cultuureducatie die Mocca jaarlijks in Amsterdam organiseert.

Aanmelden kan via: wwww.cultuureducatieinamsterdam.nl

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Pakhuis de Zwijger

Website

http://www.cultuureducatieinamsterdam.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

Voor meer informatie of aanmelden: www.cultuureducatieinamsterdam.nl