---
Pad tot huidige pagina

Sweet 70 lunchrestaurant

Sweet 70 lunchrestaurant

foto24-03-17104316.jpg

21 april 2017, 12:00 - 15:00 uur

Inhoud

We nodigen u graag uit voor het volgende lunchrestaurant op 21 april, waar dit keer naast de verrassende gerechten met een bijzonder verhaal, wij dit keer ook graag samen met iedereen muziek willen gaan maken. Dus bespeelt u een instrument of kunt u goed zingen? Dan willen wij u graag uitnodigen om uw favoriete lied ten gehoor te brengen!
Neemt u vooral uw vrienden mee die u dit fijne uitje ook gunt!

Op 7 april was er weer een ontzettend gezellig Sweet 70 lunchrestaurant! Diny Craane maakte een ouderwetse tulband met vers fruit. Verder hebben wij iedereen gevraagd om zijn maal met een verhaal op te schrijven. We zijn heel benieuwd, wie de koksmuts heeft opgezet en met Karin de keuken in duikt!
Gezamenlijk schreef iedereen oude tegelwijsheden op. Hier zullen wij de keuken van Sweet 70 uiteindelijk mee gaan behangen. Om de hele muur vol te krijgen, zijn we nog op zoek naar meer tegelwijsheden! Heb jij er zelf één bedacht, of ken jij een mooie spreuk, welke je graag wilt delen? Schrijf hem dan 21 april op een tegeltje.

Vindt u het leuk om mee te kokkerellen? Of heeft u, net als Diny, een gerecht wat u graag nog eens wilt eten. Mail dan naar Karin via Sweet70@gmail.com. Reserveren voor het lunchrestaurant is verplicht!

Deelname voor iedereen boven de 70 is gratis. Uw kinderen of andere vrienden van onder de 70, zijn natuurlijk ook welkom. Zij betalen €9,50 voor de uitgebreide lunch inclusief koffie/thee of €4,50 voor kinderen en mensen met een stadspas voorzien van groene stip.

Categorie

Gezelschap en ontmoeting

Doelgroep

Ouderen

Naam locatie

Modestraat

Adres

Buikslotermeerplein 15 - 17, Amsterdam

Website

http://www.broedstraten.nl/modestraat

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis