Pad tot huidige pagina

Friends for Musicians - Benefietconcert voor Musicians without Borders

Friends for Musicians - Benefietconcert voor Musicians without Borders

wwmd17beeld2-1170x876.jpg

21 juni 2017, 20:30 uur

Inhoud

Inmiddels is het een traditie geworden: musici rond de wereld treden op 21 juni – World Wide Music Day – belangeloos op ter ondersteuning van Musicians without Borders. In Amsterdam gebeurt dit wederom in de intieme setting van Splendor. Het benefietconcert ‘Friends for Musicians’ wordt verzorgd door onder andere Remy van Kesteren (harp), Jawa Manla (oud en zang), Brigitte van Hagen (sopraan), het Matangi Kwartet (strijkkwartet), David Dramm (stem/gitaar) en Diamanda La Berge Dramm (viool). Deze grensverleggende musici vragen hiermee aandacht voor het werk van Musicians without Borders en zamelen geld in.

Musicians without Borders gebruikt de kracht van muziek om kinderen, jongeren en volwassenen in (post-) conflictgebieden met elkaar te verzoenen en slachtoffers van oorlog troost en hoop te bieden. De organisatie is actief in Kosovo, Palestina, Rwanda, Oeganda en Noord-Ierland en binnen vluchtelingen gemeenschappen in Europa.

Vanwege het benefietkarakter van de avond kosten de kaarten € 50,- per stuk (inclusief 2 drankjes). Met dit bedrag ondersteunt u Musicians without Borders rechtstreeks. U bent van harte welkom op deze bijzondere avond!

Categorie

Muziek

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Splendor

Adres

Nieuwe Uilenburgerstraat 116, Amsterdam

Website

https://www.musicianswithoutborders.org/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

http://splendoramsterdam.com/friends-for-musicians/