Pad tot huidige pagina

Opening Risk Game 2

Opening Risk Game 2

risk-game2-medium-749x1024.jpg

16 juni 2017 - 29 juni 2017

Inhoud

Drie kunstenaars: Suzanne de Graaf, Maarten van Schaik en Tinca Veerman. Drie disciplines: fotografie, beeldhouwkunst, en collage. De getoonde kunstwerken van het trio zullen dienen als pionnen in een potje Risk, het welbekende strategische bordspel. De kunstenaars zullen hun werken gedurende de tentoonstelling verplaatsen alsof ze een spel spelen. Grenzen worden verkend en verlegd. De ‘pionnen’ dagen elkaar uit, provoceren elkaar, geven antwoord, stoten af of gaan in elkaar op… Werkt dat verfrissend, of juist oncomfortabel?

Wordt vervolgd!

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Breed Art Studios

Adres

Het Laagt 178, Amsterdam

Website

https://breedartstudios.net/risk/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

Opening Game 2: 16 juni van 17.00 tot 21.00 uur

Donderdag, vrijdag, zaterdag: 13.00 tot 18.00 uur.