Pad tot huidige pagina

Tekenmania - verkooptentoonstelling WG Kunst

Tekenmania - verkooptentoonstelling WG Kunst

affichetekenmaniaxxlemailversie.jpg

16 juni 2017 - 25 juni 2017

Inhoud

De afgelopen periode heeft WG Kunst drie (strip) tekententoonstellingen georganiseerd onder de titel Tekenmania. Deze kunstprojecten hadden telkens een ander thema. De eerste aflevering ging over de geschiedenis van het WG terrein (het voormalig ziekenhuis met paviljoen 3 (psychiatrie)), de tweede had dummy’s (lege boeken) als inspiratiebron en de derde aflevering met als thema monsters bracht het tijdschrift ‘Monster’ voort.

Om de tekenaars in het jubileumjaar van WG Kunst nog eens onder de aandacht te brengen heeft WG Kunst de deelnemers van deze tekenmaniaprojecten uitgenodigd om samen een nieuwe tentoonstelling te maken. Er komen tekeningen, stripverhalen en illustraties. De tentoonstelling is gericht op de verkoop van originele tekeningen en illustraties. Er is geen vast thema: de kunstenaars zijn vrij in de keuze van hun werk.

WG Kunst nodigt alle liefhebbers van illustraties en tekeningen uit om te komen kijken en hun slag te slaan. De verkooptentoonstelling is tien dagen te zien bij WG Kunst. De tentoonstelling is dagelijks geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur behalve op maandag. De opening is op vrijdag 16 juni van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Deelnemend kunstenaars onder andere:
Tommy A
Merel Barends
Ebelina Brethouwer
Elianne Gerrits
Femke van Heerikhuizen
Stella de Kort
Farida Laan
Lae Schäfer
Anne Stalinski
Aart Taminiau
Mat Vaassen
Marjolijn Verbruggen
Wasco
Peter de Wit

U bent van harte uitgenodigd om de tentoonstelling te komen bezoeken!

Telefoonnummer: 020 6161515
E-mailadres: wgkunst@wgkunst.nl

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

WG Kunst

Adres

Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28, Amsterdam

Website

http://www.wgkunst.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

www.wgkunst.nl of wgkunst@wgkunst.nl
tel. WG Kunst 020 6161515