Pad tot huidige pagina

In the meantime ... / About human behavior and other bargains

In the meantime ... / About human behavior and other bargains

persbeeld-the-event-stephan-reisig_webversie.jpg

9 juni 2017 - 16 juli 2017

Inhoud

De aarde als onuitputtelijke speeltuin van de mensheid. De tekeningen van Stephan Reisig werpen een kritische blik op het welzijn van de mens binnen de maatschappij. Het laat zien dat de mens gebukt gaat onder de last van haar eigen handelen en creëerdrift. De mens sleurt flora en fauna mee de afgrond in, in naam van progressie, comfort, gezondheid en zekerheden: “In mijn werk wil ik de toeschouwer op die ene belangrijke vraag attenderen: zullen de vervuilende en destructieve gevolgen van ons handelen ons uiteindelijk inhalen?". Stephan Reisig (1964) is beeldend kunstenaar en woont en werkt in Amsterdam. Voor zijn werk 'Four Steps From An Effective Discussion' kreeg Stephan Reisig onlangs een eervolle vermelding tijdens de uitreiking van het Beeldend Gesproken Kunstprijs 2017.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken

Adres

Hannie Dankbaarpassage 23, Amsterdam

Website

http://www.beeldendgesproken.nl/agenda/in-the-meantime/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis