Pad tot huidige pagina

WijkSafari Maakt School

WijkSafari Maakt School

handtekening.jpg

7 juni 2017 - 1 juli 2017

Inhoud

Studenten van de Academie voor Theater en Dans van 5 verschillende opleidingen: Regie, Mime, Productie Podiumkunsten, Theaterdocent en van de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie (ATKA) staan aan het roer van een nieuwe WijkSafari samen met 10 adoptieouders en wijkbewoners. Een nieuwe generatie theatermakers grijpt haar kansen en bivakkeert wekenlang bij bewoners in Amsterdam Noord. Zij bespelen een maand hun huizen en straten. Adelheid Roosen – al bijna 30 jaar docent op de Academie voor Theater en Dans – draagt haar succesvolle theaterformule de WijkSafari voor het eerst over aan 35 studenten. Roosen coacht met een team van kompanen achter de schermen.

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Tolhuistuin

Adres

Tolhuisweg 5, Amsterdam

Website

http://tolhuistuin.nl/evenement/wijksafari-maakt-school/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€21,50,- te bestellen via de website.