Pad tot huidige pagina

Zomermusical "The Bridges Of Madison County"

Zomermusical "The Bridges Of Madison County"

unspecified.jpeg

2 juni 2017 - 26 juni 2017

Inhoud

THE BRIDGES OF MADISON COUNTY is misschien wel de mooiste liefdesfilm ooit is nu een onweerstaanbare zomermusical over de korte maar hevige romance tussen de huismoeder Francesca (Lone van Roosendaal) en de rondreizende fotograaf Robert (René van Kooten). Het zet hun beider wereld volledig op z’n kop. De voorstelling was een groot succes in Amerika en is gebaseerd op de gelijknamige film met Clint Eastwood en Meryl Streep.

De Italiaanse Francesca is door haar huwelijk terechtgekomen op het Amerikaanse platteland in Madison County, Iowa, waar zij een weinig opwindend bestaan leidt. Per toeval leert ze Robert kennen en komt voor een moeilijke keuze te staan: meegaan met de man van haar dromen of kiezen voor haar gezin. Heeft ze de kracht om die tweede kans te grijpen en haar – en ook zijn – eigen geluk na te streven?

De met Tony Awards bekroonde muziek van Jason Robert Brown (The Last Five Years) is een hartverwarmende combinatie van de zwierige Italiaanse volksmuziek van Francesca en de Amerikaanse country van Robert. Aanvankelijk lijkt het een clash van culturen maar gaandeweg ontstaan duetten waarin de twee stijlen naar elkaar toe groeien. The Daily News noemde het “one of Broadway’s best scores in the last decade.”

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Het Zonnehuis

Adres

Zonneplein 30, Amsterdam

Website

http://www.bridgesmusical.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Tickets verkrijgbaar via de website vanaf €17,50,-