Pad tot huidige pagina

Fashion Machine

Fashion Machine

schermafbeelding2017-07-12om14-14-24.png

12 juli 2017 - 30 september 2017, 10:00 - 18:00 uur

Inhoud

Creatief met fleece

Voor alle kinderen die een dagje creatief willen zijn én iets bijdragen aan het milieu: kom helpen in ons textielparadijs bij Mediamatics! Om bewustwording te creëren omtrent de vervuiling van de stof fleece gaan we een enorm kunstwerk maken door te knippen en te knopen op een houten werktuig. Uiteindelijk zal het kunstwerk een in het oog springend design worden in Amsterdam en wordt het hele gebouw ermee 'ingepakt'.

Fashion Machine is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Kinderen tot 11 jaar graag onder begeleiding van de ouders. Vanaf 11 jaar mogen kinderen alleen meedoen. Al vinden we het natuurlijk hartstikke leuk als jullie ook blijven helpen.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Mediametic

Adres

Dijkspark 6, Amsterdam

Website

http://www.mediamatic.net

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis en inclusief lunch, water en limonade bij deelname van de hele dag.

Meer informatie

Inschrijven kan via: fashionmachine@mediamatic.nl