Pad tot huidige pagina

Grachtenfestival - Dutch National Opera Academy

Grachtenfestival - Dutch National Opera Academy

dnoa1.jpg

13 augustus 2017, 14:00 - 15:00 uur

Inhoud

Een vogelvlucht door opera, in het door bomen omringde Podium Eikenbos in het Erasmuspark. De jonge zangers van de Dutch National Opera Academy zingen delen uit 'Hänsel und Gretel' van Engelbert Humperdinck, een verteller neemt je mee door het verhaal. De zangers behoren tot een select gezelschap dat is aangenomen bij DNOA. Deze masteropleiding is een samenwerking tussen het Conservatorium van Amsterdam en het Koninklijk Conservatorium Den Haag.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Beatrixpark, Nelson Mandelapark, Oosterpark, Erasmuspark, Zonneplein, Het Compagnietheater

Website

https://www.grachtenfestival.nl/concert_detail.vm?id=3364

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis.