Pad tot huidige pagina

Grachtenfestival - Tvaltai

Grachtenfestival - Tvaltai

tvaltai_klein.jpg

13 augustus 2017, 16:00 - 17:00 uur

Inhoud

Tvaltai is een Georgisch koor uit Tbilisi dat bestaat uit vijf jonge mannen. Samen met hun begeleidster zingen zij in traditionele klederdracht krachtige bergliederen en mooie stadsliederen. Muziek uit alle windstreken van Georgië waarbij de authentieke muziekinstrumenten, die zij ook bespelen, van groot belang zijn in hun uitvoeringen.

Speciaal voor de van oorsprong Georgische artist in residence van het Grachtenfestival in 2017: pianiste Sophiko Simsive, komt het koor overgevlogen uit Tbilisi maar in het Erasmuspark is het koor te beluisteren in zijn meest pure vorm, wat het publiek een bijzondere ervaring geeft.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Erasmuspark

Website

https://www.grachtenfestival.nl/concert_detail.vm?id=3370

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis.