Pad tot huidige pagina

Grachtenfestival - Jong Metropole

Grachtenfestival - Jong Metropole

130816_238.jpg

13 augustus 2017, 15:30 - 16:30 uur

Inhoud

Een bonte mix van stijlen, genres en jonge enthousiaste musici op het ponton voor festivalcentrum Het Compagnietheater. Jong Metropole is een unieke samenwerking tussen het NJO: Nationaal Jeugd Orkest, het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) en het Metropole Orkest. Het beste van verschillende muziekwerelden wordt samengebracht. Het excellente spel uit de klassieke strijkerstraditie met swing, improvisatie en timing vanuit de jazztraditie. Het initiatief is mogelijk gemaakt dankzij een jaarlijkse bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds en Keep an Eye Foundation.

Je kunt het concert vanaf de kade bijwonen. Je kunt ook met je eigen sloep komen en vanaf het water genieten van dit concert. Volg dan wel de aanwijzingen van de festivalmedewerkers en de aankondigingen op de borden.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Het Compagnietheater

Adres

Kloveniersburgwal 50, Amsterdam

Website

https://www.grachtenfestival.nl/concert_detail.vm?id=3367

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis.