Pad tot huidige pagina

Grachtenfestival - Jong Talent in de Oude Wester

Grachtenfestival - Jong Talent in de Oude Wester

groot_06dehadewichmeester_mf46750.jpg

13 augustus 2017, 13:00 - 14:00 uur

Inhoud

Jonge getalenteerde prijswinnaars van het Prinses Christina Concours spelen samen met organist Jos van der Kooy. In dit concert is het de beurt aan de jonge sopraan Hadewich de Meester. Ze heeft al gezongen in verschillende opera producties in Vlaanderen. Zo ook de rol van Pamina in de opera Koningin van de Nacht, gebaseerd op Mozart’s Die Zauberflöte. Het stuk is ecomponeerd door Jan Van Outryve in opdracht van de Vlaamse Opera. Naast opera schuwt ze ook het recital podium niet.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Westerkerk

Website

https://www.grachtenfestival.nl/concert_detail.vm?id=3355

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis.