Pad tot huidige pagina

Ouderen Songfestival 2017

Ouderen Songfestival 2017

osffinale2016delamarjuichen.jpg

3 september 2017 - 18 november 2017, 14:00 - 16:30 uur

Inhoud

Altijd al met professionele muzikanten willen optreden, op het podium voor publiek willen zingen en u bent 55 jaar of ouder? Dan is dit uw kans! Doe mee met het Ouderen Songfestival. De tien voorrondes worden verspreid over het hele land in september gehouden. De halve finales in Houten op 15 oktober en Heerenveen op 22 oktober en de Grande Finale in het Amsterdamse DeLaMar Theater op 18 november.

Al meer dan 25 jaar biedt het Ouderen Songfestival jaarlijks een podium aan gepassioneerde 55+-zangtalenten uit heel Nederland. Alleen, als duo of in een trio. In de voorronde onder pianobegeleiding van de muzikaal leider Kees van Zantwijk. Tijdens de halve finale en de Grande Finale onder begeleiding van zijn professionele combo. Grijp deze kans en neem deel aan hét zangfestival voor talentvolle 55+ers. Voor enkele deelnemers is nog plaats. Ga naar onze website en schrijf u nu in voor het Ouderen Songfestival 2017.

Geen zangtalent maar wel een groot liefhebber van muziek? Ook voor u geldt… Grijp uw kans! Kom luisteren, kijken en genieten! Ontdek de 55+-zangtalenten.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Ouderen

Naam locatie

Leo Polakhuis

Adres

Saaftingestraat 8, Amsterdam

Website

http://www.ouderensongfestival.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Deelname gratis + voorronde gratis toegankelijk voor publiek.

Meer informatie

Informatie over data, alle voorrondes, halve finales en Grande Finale en inschrijven is te lezen op de website. U kunt ook met ons contact opnemen.

Bel ons op: 020-622 01 83 of stuur een e-mail naar: info@ouderensongfestival.nl