Pad tot huidige pagina

Arto Lokalo Open Podium Seizoensopening Meevaart

Arto Lokalo Open Podium Seizoensopening Meevaart

applausbord.jpg

15 september 2017, 19:15 - 21:45 uur

Inhoud

Lieve mensen,

we gaan in september gewoon lekker verder met Arto Lokalo Open Mic - comedy, cabaret, theater en action poetry voor iedereen door iedereen! Altijd weer de derde vrijdag van de maand. Met in dit elk geval Stamatios Doulis, Robert Pennekamp, Ronald M Offerman Dario Di Mango en jong standup comedy-, cabaret- en dichterstalent. Je kunt ook komen voor de gratis hapjes. We zien je als vanouds graag terug! Vooraf kan je vanaf 18.00 eten bij chef-kok Ahmad Lammouri vanaf €3,50 maar op = op.

Lekkerrrr!

Wat is Arto Lokalo, hoe werkt het en wanneer is het?
Arto Lokalo is een Open Mic / Open Podium in de Indische Buurt in Amsterdam Oost voor StandUp Comedy, Poëzie, Performances, Try-outs, Cabaret, Monologen, Speeches, Theater, Dans en Improv. De Theaterzaal van de Meevaart staat elke derde vrijdag van de maand van 19.15 tot 21.45 uur voor je klaar - inclusief licht, geluid, een elektrische piano en een professionele presentator: comedian en MC Stamatios Doulis.

Arto Lokalo is een vrij podium en gratis toegankelijk. Wat je als bezoeker vindt, hangt af van wie je zelf bent. Comedy, Poëzie, Cabaret,Theater en al die andere kunstvormen zoeken de grenzen op van wat kan en niet kan en dat is uitdagend. Soms geven deze podiumkunstenaars je precies dat waar jij voor komt en voel jij je heerlijk comfortabel. Soms niet. Deze uitersten -en alles er tussenin- vormen het speelveld van Arto Lokalo Open Mic. Arto Lokalo vindt plaats op iedere derde vrijdagavond van de maand. De eerst volgende keer is de seizoensopener.

De avond is laagdrempelig; try outs zijn absoluut welkom! Je kunt op de avond zelf ook inspringen maar wil je echt verzekerd zijn van een plekje op het podium stuur dan vooraf een verzoek via een PM/PB naar organisator René Janssen of stuur een mail naar: renetm1@gmail.com

De bar sluit om 22.00 uur en het gebouw zelf sluit om 22.30 uur stipt.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

De Meevaart

Adres

Balistraat 48 A, Amsterdam

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis.

Meer informatie

Route informatie:
Lopend en per fiets is deze goed bereikbaar. De Meevaart is ook maar vijf minuten lopen van NS-station Muiderpoort en vanuit Amsterdam zelf goed bereikbaar met de tramlijnen 3, 7, en 14 en de buslijnen 22 (vanaf NS-station Amsterdam CS), 37 (vanuit Amsterdam Noord), 40 en 65 (vanaf NS-station Amsterdam Amstel). Ook is de Meevaart rolstoeltoegankelijk.

Met de auto? Parkeren kost tot 21.00 uur €2,40 per uur. Daarna is het gratis. De mobiele parkeercode van het dichtstbijzijnde betaalpunt is 16535.