Pad tot huidige pagina

Avondvierdaagse Anders samen met ASV De Dijk

Avondvierdaagse Anders samen met ASV De Dijk

kerk_schellingwoude.jpg

26 september 2017 - 26 oktober 2017

Inhoud

De Avondvierdaagse Amsterdam Noord wordt door steeds meer mensen (al dan niet voor een medaille) gelopen. Dit jaar waren dat circa 2500. Niet iedereen liep vier avonden want daar zit meteen het probleem. Vier avonden achtereen is voor veel mensen wegens andere activiteiten niet te realiseren of het is een te grote inspanning.

Daarom biedt de Stichting Wandel Comité Buiksloot in nauwe samenwerking met ASV De Dijk de mogelijkheid de Avondvierdaagse in een aantal weken op een zelfgekozen tijdstip overdag of ’s avonds te lopen. Steeds wordt gekozen voor een periode van vier weken waarbinnen de Avondvierdaagse Anders gelopen moet worden.

De start is bij ASV De Dijk, keuze uit 5 of 10 kilometer. Op beide afstanden zijn vier verschillende routes uitgezet door Harm Oosterhuis, bekend van de ieder jaar variërende routes van de Avondvierdaagse Amsterdam Noord.

Voor de eerste periode kunnen op dinsdag en donderdag de te lopen route afgehaald worden tussen 10.00 en 16.00 uur. Afmelden kan dan dezelfde dag tot 16.00 uur of bij de volgende gelegenheid.
ASV De Dijk vind je aan de Schellingwouderdijk 220

Categorie

Sport en spel

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

ASV De Dijk

Adres

Schellingwouderdijk 220, Amsterdam

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€ 5,-

De kosten zijn inclusief medaille en €1,- naar het Friendship Sports Centre.

Meer informatie

Meer weten? Neem contact op met Nick Nuyten van ASV De Dijk: 06-44182366 of e-mail hem via: verenigingsmanager.asvdedijk@gmail.com

Of neem contact op met Dick en Marianne Weeda van Stichting Wandel Comité Buiksloot: 075-6128628

U kunt ook e-mail sturen naar:
avondvierdaagse@wandelcomitebuiksloot.nl
&
info@wandelcomitebuiksloot.nl