Pad tot huidige pagina

Gallery Talk | Wervelingen van Jannemiek Tukker

Gallery Talk | Wervelingen van Jannemiek Tukker

persbeeldwervelingen_webversie.jpg

13 september 2017, 19:30 - 20:30 uur

Inhoud

De Gallery Talk is een gesprek in een kleine groep over één kunstwerk uit de expositie Wervelingen van Jannemiek Tukker.

‘Langzaam kijken’ betekent tijd nemen om kunst te ervaren en de betekenis ervan te ontdekken. We worden voortdurend geconfronteerd met beelden, soms wel honderd per uur. Door die hoeveelheid kijken we oppervlakkiger en verliezen we onze focus.

Tijdens de Gallery Talk stellen we een aantal vragen. Wat zie ik eigenlijk in dit kunstwerk en wat valt mij op? Wat doet het met mij? Vervolgens gaan wij op zoek naar associaties en interpretaties. Persoonlijke beleving van kunst staat hierbij centraal. Verkeerde antwoorden bestaan niet. Asia Kuzmiczow, onze collectiebeheerder, leidt het gesprek. We krijgen ook een muzikale interpretatie te horen. Leden van het Intercontinental Ensemble spelen live een kort muziekstuk, een eigen compositie op basis van het besproken kunstwerk. Tot slot geeft Jannemiek Tukker een toelichting op haar werk en kunt u met haar in gesprek gaan.

Categorie

Cursus, lezing, excursie

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken

Adres

Hannie Dankbaarpassage 23, Amsterdam

Website

http://www.beeldendgesproken.nl/agenda/gallery-talk-wervelingen/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis.