Pad tot huidige pagina

Jubileum Klassiek op het Amstelveld

Jubileum Klassiek op het Amstelveld

koha.png

15 september 2017 - 17 september 2017, 10:00 - 22:00 uur

Inhoud

Klassiek op het Amstelveld is hét gratis openluchtfestival midden in het centrum van Amsterdam. Op zaterdag laat Klassiek op het Amstelveld het publiek, met unieke combinaties van jong talent en grote meesters, op een bijzondere en laagdrempelige manier van live klassieke muziek genieten. Het Concertgebouw Kamerorkest opent samen met celliste Harriët Krijgh op zaterdag het Hoofdprogramma. Verder kan je deze dag genieten van o.a. Lucie Horsch en Lidy Blijdorp met het Orkest van de Achttiende Eeuw, zingt wonderkind Aksel Rykkvin met het Scaramuccia Ensemble. In de Grande finale speelt het JeugdOrkest Nederland met meesterpianist Alexander Gavrylyuk het eerste pianoconcert van Tchaikovsky.
Op zondag kunnen kinderen van alle leeftijden genieten van verschillende workshops, masterclasses en familieconcerten in De Duif en de Amstelkerk. Kinderen met en zonder ervaring zijn van harte welkom!
Speciaal voor deze jubileumeditie zal op vrijdagavond een openluchtbioscoop plaatsvinden van de Disneyfilm ‘Fantasia!’. Genieten van cultuur, optredens, talentontwikkeling en educatie gaan op ongedwongen wijze hand in hand.

Zaterdag is live klassieke muziek op het Amstelveld. Zondag staat in het teken van educatie en vindt plaats in De Duif en de Amstelkerk.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Amstelveld

Website

http://www.klassiekophetamstelveld.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Zaterdag: gratis.

Zondag: kaarten bestellen via onze website.