Pad tot huidige pagina

Openluchtbioschoop Fantasia!

Openluchtbioschoop Fantasia!

fantasia-1940-benelux-apple-itunes-movie-cover.jpg

15 september 2017, 20:00 uur

Inhoud

Het is één van de klassiekers van Disney. De film staat bekend om de animatiebeelden en de mooie klassieke muziek. Volgens Walt Disney is het zelfs geen film maar een getekend concert. Het tijdloze meesterwerk ‘Fantasia!’ zie je 15 september op een groot scherm op het Amstelveld. Dit prachtige 18eeuwse plein midden in het centrum van Amsterdam zorgt voor een extra intieme sfeer. Deze avond opent het eerste jubileum van Klassiek op het Amstelveld en is gratis toegankelijk. Voorafgaand aan de film zal Mariëlle Tweebeeke, bekend van onder andere RTL-nieuws en Nieuwsuur, de film inleiden.

Categorie

Film

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Amstelveld

Adres

Amstelveld, Amsterdam

Website

http://www.klassiekophetamstelveld.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis.