Pad tot huidige pagina

The Karamazovs

The Karamazovs

karamazovskleinformaatgecropt.jpg

8 september 2017 - 16 september 2017

Inhoud

Ben jij een dronken soldaat, geruïneerd door vrouwen en alcohol? Een verdorven monnik, sexy verleidster of geheimzinnige bediende? Hoe dan ook, doe mee aan The Karamazovs: een hoorspel in afleveringen waarin jij je eigen perverse karakter creëert. Kies wie je wil zijn, lees de dialogen en breng Dostojevski's meesterwerk tot leven. Bereid je voor op bloed, wraak en een smeuïge saus van existentieel absurdisme.

Voor het Amsterdam Fringe Festival vertaalt Abraham Meeuwsen de tekst naar het Engels. 'Not your first language? Don't worry, if you can read this you'll be fine.' Lees je liever niet? Luister dan naar de tekst en de live muziek van cellist Pau Marques i Oleo.

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

TOON Amsterdam

Adres

Jan Evertsenstraat 8, Amsterdam

Website

http://amsterdamfringefestival.nl/programma/the-karamazovs/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€11,50

De tickets zijn verkrijgbaar met staffelkorting: hoe meer afleveringen je bezoekt, hoe groter de korting. Te koop via: amsterdamfringefestival.nl