Pad tot huidige pagina

All Time Low

All Time Low

alltimelow.jpg

13 oktober 2017

Inhoud

All Time Low komt op 13 oktober naar AFAS Live

De Amerikaanse poppunkband All Time Low komt op vrijdag 13 oktober naar AFAS Live. De show is onderdeel van 'The Young Renegades World Tour' en staat in het teken van het aankomende studioalbum 'Last Young Renegade'. De voorverkoop start vrijdag 26 mei om 10.00 uur via Ticketmaster.

Sinds hun debuutalbum 'The Party Scene' in 2005 hebben de vier punkrockers uit Baltimore een patent op aanstekelijke en zomerse partysongs. In ruim tien jaar tijd heeft de band meerdere hits geschreven zoals 'A Love Like War', 'Weightless' en 'Dear Maria', 'Count Me In'. De titel 'Best Pop Punk Band' die ze tijdens Top In Rock Awards ontvingen is dan ook niet verrassend. Het viertal staat bekend om hun energieke shows waarbij het publiek volledig los gaat en uit volle borst meezingt. Met de show in AFAS Live maakt All Time Low zich op voor hun grootste headline show in Nederland!

'Last Young Renegade' is alweer het zevende studioalbum van All Time Low. Met dit album blikt de band terug op hun carrière tot nu toe. Of zoals zanger Alex Gaskarth het beschrijft: 'There’s a very nostalgic quality to this record'. Het is duidelijk dat de band met dit album een begin maakt aan een nieuw hoofdstuk. 'Last Young Renegade' zal ongetwijfeld weer vol staan met aanstekelijke gitaarriffs en refreinen met een hoog meezinggehalte.

Restaurant First
Voorafgaand aan het concert een hapje eten? Reserveer nu een tafel in Restaurant First en geniet van heerlijke gerechten, afgestemd op het seizoen. Mocht je het fijn vinden: je regelt je consumptiemunten én parkeerkaart ook in ons restaurant! Dat wordt onbezorgd genieten van een onvergetelijke avond uit.

Ben je met meer dan 8 personen? Neem dan contact op via email restaurant@afaslive.nl. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een aanbod op basis van jouw wensen.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

ArenA Boulevard 590, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/agenda/all-time-low

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit- en staanplaats € 35.00

Meer informatie

De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.