Pad tot huidige pagina

Binnenwereld van Carla van Slooten

Binnenwereld van Carla van Slooten

persbeeldbinnenwereld_webversie.jpg

1 oktober 2017 - 18 oktober 2017

Inhoud

De expositie Binnenwereld toont ‘dagboektekeningen’ van Carla van Slooten. Het maken van haar dagboektekeningen is voor Carla van Slooten een ontdekkingsreis, een energiestroom die op papier wordt gezet. Dagelijkse ervaringen in de buitenwereld of dingen die zich in haar binnenwereld afspelen, legt ze vast in tekeningen, waaraan ze vaak teksten toevoegt. Van Slooten is gefascineerd door de relatie tussen binnen- en buitenwereld: “Wat we in onze binnenwereld hebben, speelt zich ook af in de buitenwereld. Naarmate je jezelf beter kent, kun je een ander beter begrijpen en kun je de wereld met een open geest tegemoet treden.” De expositie is een reis in de binnenwereld van de kunstenaar, we lezen haar gedachten die vorm hebben gekregen in haar unieke stijl. Het veel voorkomende naakt in haar werk staat voor puurheid, het wezenlijke van de mens, de naakte waarheid.

Tijdens de expositie zijn er de volgende activiteiten: de Gallery Talk met de kunstenaar onder leiding van Asia Kuzmiczow met muziek van het Intercontinental Ensemble op woensdag 11 oktober om 19:30-20:30 uur en de Dichtersmiddag op zaterdag 14 oktober om 13:00-16:00 uur.

De expositie ‘Binnenwereld’ is in Beeldend Gesproken te zien van zondag 1 tot en met 18 oktober.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken

Adres

Hannie Dankbaarpassage 23, Amsterdam

Website

http://www.beeldendgesproken.nl/agenda/binnenwereld-carla-slooten/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis.