Pad tot huidige pagina

Fotoproject Het Gezicht van 1018

Fotoproject Het Gezicht van 1018

gezicht

30 september 2017 - 15 oktober 2017

Inhoud

Twee jaar geleden begon fotograaf Maria Heijdendael het interactieve fotoproject Het Gezicht van 1018. Samen met buurtbewoners ging ze de uitdaging aan om 1018 portretten te maken van mensen uit postcode 1018. Iedereen werkte onbezoldigd mee. Tijdens tientallen sessie in mobiele studio’s op locatie bracht ze meer dan duizend mensen op de been. Vele ontmoetingen, interviews en portretten volgden.

Nu zijn alle portretten van 30 september tot en met 15 oktober 2017 te zien in een tentoonstelling langs alle grote straten van 1018, in Amsterdam Centrum Oost, zoals de Sarphatistraat, Weesperstraat, Hoogte Kadijk, Marineterrein, de Wittenburgergracht, de Czaar Peterstraat en het Funen. Van postbode tot haringman, van jong tot oud, van dakloze tot directeur. Allemaal samen vormen ze Het Gezicht van 1018.

Categorie

Manifestaties en evenementen

Naam locatie

Amsterdam Oost postcodegebied 1018

Website

www.hetgezichtvan1018.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis