Pad tot huidige pagina

Gouden Televizier-Ring Gala

Gouden Televizier-Ring Gala

goudentelevizierringgala.jpg

12 oktober 2017

Inhoud

De Gouden Televizier-Ring Gala komt terug naar AFAS Live

De datum van het Gouden Televizier-Ring Gala 2017 is wereldkundig gemaakt door Art Rooijakkers en Jan Smit. Op 12 oktober wordt tijdens de uitreiking in AFAS Live bekend wie er naar huis gaan met de felbegeerde televisieprijzen.

'Zeg Jan Smit, we mogen 12 oktober weer!', zegt Art Rooijakkers die daarmee de datum van het Gouden Televizier-Ring Gala 2017 bekendmaakt. Art presenteert het gala net als vorig jaar samen met Jan Smit. Dat doet het presentatieduo op het podium van Afas Live in Amsterdam.

De samenwerking tussen Jan en Art beviel vorig jaar zo goed dat ze deze keer hebben besloten om samen naar AFAS Live te scheuren. 'Rijden we samen?', vraagt de Wie is de Mol?-presentator aan de Volendammer. 'Nou en of!!! Ik pik je wel op thuis... Gezellig!!!', besluit Jan in een reactie.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Areana Boulevard 590, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/agenda

Toegangsprijs en kaarten bestellen

NNB

Meer informatie

Er is nog geen ticket info bij ons bekend
Houd de site in de gaten / check de ticketshop