Pad tot huidige pagina

Pianoduo Festival Amsterdam 2017

Pianoduo Festival Amsterdam 2017

facebookbanner1.jpg

6 oktober 2017 - 15 oktober 2017

Inhoud

Het Pianoduo Festival Amsterdam presenteert van 6 t/m 15 oktober de crème de la crème uit de internationale wereld van de pianoduo’s. Het festival viert dit jaar het eerste lustrum. Het thema van deze vijfde editie is dan ook ‘Na Zdorowje!’; veel feestelijke programma's met onder andere Russische meesterwerken.

Luister naar internationale topduo’s als het Israëlische Silver-Garburg Pianoduo, Pianoduo Zilan & Zhao (China), het Poolse Walachowski Duo, Paul Komen & Nata Tsvereli en artistiek leiders Lestari Scholtes en Gwylim Janssens, beter bekend als het Pianoduo Scholtes & Janssens. Het Maltees-Belgische duo Gabi Sultana & Mirek Coutigny voert u mee op een road trip door de Verenigde Staten van de 20e eeuw en Boy Edgar Prijswinnaars Martin Fondse en Jeroen van Vliet improviseren er lustig op los tijdens de jazzavond. De jongste generatie wordt meegenomen naar de sprookjesachtige wereld van het mythische Atlantis tijdens het kinderconcert.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Amstelkerk

Adres

Amstelveld 10 Amsterdam, Amsterdam

Website

http://www.pianoduofestival.nk

Toegangsprijs en kaarten bestellen

van gratis tot 75 euro