Pad tot huidige pagina

Tentoonstelling: Cannabis Cuisine

Tentoonstelling: Cannabis Cuisine

_mg_7828cannabiscuisine.jpg

1 december 2017 - 25 februari 2018

Inhoud

Hennepzaad is tegenwoordig bij iedere supermarkt verkrijgbaar. CBD-olie heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende opmars gemaakt als voedingssupplement. Spacecake uit Amsterdamse coffeeshops is wereldberoemd. De cannabisplant is vooral bekend vanwege het roken van haar bloemen, maar ze blijkt ook een veelzijdige voedingsbron. In de tentoonstelling Cannabis Cuisine (1 december – 25 februari 2018) verkent het Hash Marihuana & Hemp Museum in Amsterdam de geschiedenis van cannabis in voeding, zet zij de gezonde kwaliteiten van hennep op een rij en volgt de laatste trends op het gebied van high cuisine.

Categorie

Overig

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Hash Marihuana & Hemp Museum

Adres

Oudezijds Achterburgwal 131, Amsterdam

Website

http://hashmuseum.com

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis met een entreeticket van het museum

Meer informatie

http://hashmuseum.com/nl/nieuws/cannabis-cuisine-amsterdam