Pad tot huidige pagina

caravan of love, a co-creative journey into the new economy

caravan of love, a co-creative journey into the new economy

col-vs-1.jpg

7 december 2017, 20:00 - 22:00 uur

Inhoud

De economie verandert. Maar wat verandert er precies? AirBnB zijn we al zat. Is bitcoin een zegen of een vloek? Met bijna wetenschappelijke precisie gaan we op ontdekkingsreis door de nieuwe economie, we onderzoeken Couchsurfing, commons en nog veel meer.

Categorie

Maatschappij, politiek en debat

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

kon inst voor de tropen / soeverein theater

Adres

linnaeusstraat 2 a, Amsterdam

Website

https://www.facebook.com/events/129655097747235/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis

Meer informatie

Caravan of Love organiseert 'a co-creative journey into the new economy', een serie workshops over nieuwe economie in het Pop Up Theatre dat Debut.amsterdam beschikbaar stelt voor het creeren van een inclusieve cultuur. Eens in de twee weken op donderdag krijgt de theaterzaal van het tropeninstituut op de Linnaeusstraat 2a een nieuw-economisch tintje. De kick-off is op 7 december van 20.00 - 22.00.

De economie verandert. Maar wat verandert er precies? Is bitcoin een zegen of een vloek? En hoe is het om te delen, zonder iets daarvoor terug te verwachten? Met bijna wetenschappelijke precisie wordt je meegenomen op een ontdekkingsreis door de nieuwe economie. Zaken als couchsurfing, commons en alternatieven worden uitgebreid doorgrond. Alles in samenspel met het publiek, want aan spelen ontkom je niet. Heb je een idee, een vraag of zou je graag eens een bekende spreker aan de tand voelen? Dan ben je welkom om de workshop mede vorm te geven. Er staan sprekers op het programma; speelse games staan klaar om gespee