Pad tot huidige pagina

Film Prince, Sign ''O'' The Times

Film Prince, Sign ''O'' The Times

61505_1-jpg.png

8 december 2017, 20:00 - 23:00 uur

Inhoud

De digitaal gerestaureerde versie van de concertfilm geregisseerd door Prince, Sign o' the times, een concert dat muziekgeschiedenis schreef, komt na 30 jaar terug naar de bioscoopzalen en bewijst nog maar eens wat voor een onsterfelijk en revolutionair genie Prince wel was. Dit is een unieke kans om het talent van Prince te vieren. Een gelegenheid om hem te herdenken en nog één keer van zijn muziek en zijn ongelofelijke artistieke talent te genieten.

Categorie

Film

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Theater de Omval

Adres

Ouddiemerlaan 104, Amsterdam

Website

http://www.theaterdeomval.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

12,50 (Cineville toeslag 5,-)