Pad tot huidige pagina

Film: The Feels

Film: The Feels

the-feels2.jpg

8 december 2017, 20:30 - 22:00 uur

Inhoud

The Feels is een nieuwe luchtige romantische komedie over het vrouwelijk orgasme. Een groep vrouwen (en één man) brengt ter voorbereiding van een aankomend lesbisch huwelijk een weekend met elkaar door en doet opvallende ontdekkingen over elkaar. Het keerpunt komt wanneer één van de vriendinnen terloops vertelt nog nooit een orgasme gehad te hebben. Vanaf dat moment is het zelden besproken vrouwelijk orgasme het centrale punt van discussie. De film is een project van vrouwen voor vrouwen: tachtig procent van de cast en zeventig procent van de crew identificeert zichzelf als vrouw. Met de vaak hilarische discussie tussen de vrouwen wil de film op een ongecompliceerde manier het taboe over het vrouwelijk orgasme doorbreken en het op een vrolijke manier bespreekbaar maken.

ENGLISH
The Feels is a new breezy romantic comedy about the female orgasm. A group of women (and one man) gather to spend a weekend together during the preparation for an upcoming lesbian wedding and makes some remarkable discoveries about each other. The turning point arrives when one of the women casually mentions never to have had an orgasm. From this moment on the rarely talked about female orgasm becomes the central point of discussion. The film is a project by women for women: eighty percent of the cast and seventy percent of the crew identifies as a woman. With the often hilarious banter between women the film wants to break the taboo of the female orgasm in an uncomplicated way and make it a lighthearted subject of discussion.

Jenée LaMarque | 2017 | VS | 90'

Categorie

Film

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Filmhuis Cavia

Adres

Van Hallstraat 52 1 hoog (trap op, boven Xena Sports), Amsterdam

Website

http://filmhuiscavia.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

5,- euro.
(Cinevillepas geldig)