Pad tot huidige pagina

Klein Geluk 2017 | verkoopexpositie

Klein Geluk 2017 | verkoopexpositie

persbeeldkleingeluk2017_horizontaal.jpg

1 december 2017 - 31 december 2017

Inhoud

Onze hele galerie hangt vanaf 1 december bomvol met kunstwerken waarmee jij jezelf of een ander heel blij gaat maken. Zo'n 20 kunstenaars uit de collectie van Beeldend Gesproken hangen hun mooiste kleine werken op. Er is van alles te zien: schilderijen, foto’s, grafiek in allerlei kleuren en technieken. Alle werken zijn te koop! 100 euro is de maximale prijs.

Ook kun je tijdens de opening meedingen naar een mooie prijs: een half jaar lang een kunstwerk naar keuze lenen! Meedoen kan door een originele titel voor een nu nog ‘untitled’ kunstwerk te bedenken en deze ter plekke in de wedstrijdbus te doen. De winnaar wordt aan het eind van de openingsavond bekend gemaakt door de kunstenaar.

Kom kijken en genieten! Want: klein geluk kan altijd nog groeien.

De deelnemende kunstenaars zijn: Yair Aa, Lieselotte van den Akker, Sook Bae, Dirk Bakker, Steven van den Broeke, Jaco Eikelenboom, Petra Fenijn, Iowa Hoorn, Noortje van Kramer, Kristien van de Kuil, Renneke van der Linden, Roos van Lierop, Nicolle Meijlink, Celine Michel, Kare, Judith Ockeloen, H.F. van Steensel en Tinca Veerman.

Klein Geluk 2017 opent op vrijdag 1 december 17:00-19:00 uur en loopt tot en met 31 december.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken

Adres

Hannie Dankbaarpassage 23, Amsterdam

Website

http://www.beeldendgesproken.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis