Pad tot huidige pagina

Lezing "De spirituele functie van kunst en design"

Lezing "De spirituele functie van kunst en design"

kunst-symboliek-ams-2017-18-v2.jpeg

8 december 2017, 19:30 - 21:45 uur

Inhoud

Lezing van The Theosophical Society Point Loma-Loge Amsterdam over ‘De spirituele functie van kunst en design’

Wat is het geheim van muziek? Waarom raakt bepaalde muziek je? Of waarom brengt een bepaald bouwwerk, beeldhouwwerk of schilderij je in een andere sfeer? In abstracte kunst herkennen we niets van de zichtbare wereld om ons heen. Wat is het doel ervan en wat probeert een kunstenaar ermee uit te drukken? Kunnen we universele symboliek in bepaalde kunstwerken herkennen? En kan kunst een spirituele functie vervullen? Ontdek de wereld achter kunst en design.

Kijk met andere ogen naar kunst en bezoek de lezing over ‘De spirituele functie van kunst en design’ op vrijdag 8 december 2017.

De lezingen worden maandelijks gehouden in De Roos, P.C. Hooftstraat 183 in Amsterdam. Ze beginnen om 19.30 uur precies. Let op: dit is een gewijzigde aanvangstijd! De zaal is open vanaf 19.00 uur en de lezing eindigt om circa 21.45 uur. De toegang is altijd vrij en er is natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen. Meer informatie vindt u op onze website: www.stichtingisis.org of bel 06 24837146 / 06 53800731. De lezingen zijn ook via de Audio-Video-service verkrijgbaar. U kunt ze bestellen via Stichting I.S.I.S. of in de zaal.

Categorie

Cursus, lezing, excursie

Doelgroep

Ouderen

Naam locatie

Centrum De Roos

Adres

P.C. Hooftstraat 183, Amsterdam

Website

http://www.stichtingisis.org/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis