Pad tot huidige pagina

AMIA-UvA presenteert Martha Colburn

AMIA-UvA presenteert Martha Colburn

triumph-of-the-wild-.jpg

13 januari 2018, 20:30 - 23:00 uur

Inhoud

Filmhuis Cavia presenteert, in samenwerking met de studentenafdeling van de Association of Moving Image Archivists aan de Universiteit van Amsterdam (AMIA-UvA), een gratis publieke voorstelling van de films van Martha Colburn, inclusief Q&A met de regisseur. De vertoning beslaat 25 jaar uit het werk van Colburn op 35mm, 16mm en video en omvat fantasmagorische animaties, videoclips en experimenten met found footage die nog nooit in Nederland vertoond zijn.

Martha Colburns films zullen dit jaar te zien zijn op het Sundance Film Festival (in samenwerking met performance artiest Narcissister). Haar nieuwste werk, 'Western Wild... or How I Found Wanderlust and Met Old Shatterhand', gaat binnenkort in première op het International Film Festival Rotterdam met live performance van Jeroen Kimmans' 'Orquesta del Tiempo Perdido'.

35mm en 16mm kopieën beschikbaar gesteld door Martha Colburn en het EYE Collectiecentrum.

Categorie

Film

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Filmhuis Cavia

Adres

Van Hallstraat 52 1 hoog (trap op, boven Xena Sports), Amsterdam

Website

http://filmhuiscavia.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis entree