Pad tot huidige pagina

Dagworkshop glas-op-glasmozaiek

Dagworkshop glas-op-glasmozaiek

cursusglasopglasmozaiek.jpg

21 januari 2018, 10:00 - 17:30 uur

Inhoud

Tijdens deze workshop maakt u ofwel een glas-op-glas lampje, ofwel een glas-op-glas paneel. U krijgt uitgebreide informatie over materialen, lijmsoorten en gereedschappen en de de knip-, snij- en slijptechnieken worden uitgelegd en geoefend. En natuurlijk worden ook het ontwerpen en het voegen uitvoerig besproken.

Aangezien het maken van een mozaiek erg arbeidsintensief is, is de kans groot dat u uw werkstuk thuis zult moeten afmaken. U krijgt daartoe vanzelfsprekend het benodigde materiaal van ons mee. Het gereedschap dat u nodig heeft, kunt u ofwel bij ons kopen, ofwel van ons lenen (tegen betaling van een borgsom ter hoogte van de verkoopprijs van dit gereedschap).

Categorie

Kunst en creativiteit

Naam locatie

Miniati/GriekenlandaanZee

Adres

Zeeburgerdijk 55 sous, Amsterdam

Website

http://www.smashingstones.nl/mozaiek-workshop-glas.htm

Toegangsprijs en kaarten bestellen

80,-

Meer informatie

Zie voor meer informatie onze website of neem contact met ons op via smashingstones@xs4all.nl.