Pad tot huidige pagina

Dagworkshop Tegelmozaiek

Dagworkshop Tegelmozaiek

tegelmozaiekwerkvancursisten.jpg

21 januari 2018, 10:00 - 17:30 uur

Inhoud

Tijdens deze workshop leert u hoe u van vrolijk gekleurde wandtegels een mooi en duurzaam mozaïek maakt. U kunt kiezen uit verschillende ondergronden, zoals een paneel, een schaal en een spiegellijst. U krijgt uitgebreide informatie over materialen, kleurgebruik, lijmsoorten en gereedschappen en de verschillende knip- en snijtechnieken worden uitgelegd en geoefend. En natuurlijk worden ook het ontwerpen en het voegen uitvoerig besproken.

Aangezien het maken van een mozaiek erg arbeidsintensief is, is de kans groot dat u uw werkstuk thuis zult moeten afmaken. U krijgt daartoe vanzelfsprekend het benodigde materiaal van ons mee. Het gereedschap dat u nodig heeft, kunt u ofwel bij ons kopen, ofwel van ons lenen (tegen betaling van een borgsom ter hoogte van de verkoopprijs van dit gereedschap).

Categorie

Kunst en creativiteit

Naam locatie

Miniati/GriekenlandaanZee

Adres

Zeeburgerdijk 55 sous, Amsterdam

Website

http://www.smashingstones.nl/mozaiek-workshop3.htm

Toegangsprijs en kaarten bestellen

80,-

Meer informatie

Zie voor meer informatie onze website of neem contact met ons op via smashingstones@xs4all.nl.