Pad tot huidige pagina

Gratis ééndaagse training 'Werk en mantelzorg combineren'

Gratis ééndaagse training 'Werk en mantelzorg combineren'

werkenmantelzorg-fotomezzo.jpg

19 januari 2018, 9:30 - 16:30 uur

Inhoud

Op vrijdag 19 januari 2017 organiseert Markant een ééndaagse training voor alle Amsterdammers die een baan combineren met de zorg voor een naaste. De training richt zich op (her)vinden van een goede balans tussen werk, zorgtaken en ruimte voor uzelf. Onderwerpen in de training zijn o.a.: wat bespreek je met je collega's en leidinggevende, hoe krijg en houd je de regie, hoe zorg je voor meer energie, grenzen stellen, hoe ga je ermee om? De training wordt gegeven door het Expertisecentrum Mantelzorgondersteuning Amsterdam.Aanmelden bij Markant, centrum voor mantelzorg: T: 020-886 88 00 / E: info@markant.org

Categorie

Cursus, lezing, excursie

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Buurtboerderij 'Ons Genoegen'

Adres

Spaarndammerdijk 319, Amsterdam

Website

https://www.markant.org/agenda/training-werk-en-mantelzorg-combineren-2/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

U kunt zich aanmelden bij Markant, centrum voor mantelzorg T. 020 - 886 88 00 /
E. info@markant.org