Pad tot huidige pagina

Knowledge Mile Morning Meetup #15 @ Melksnor

Knowledge Mile Morning Meetup #15 @ Melksnor

2016-03-1508-42-46.jpg

16 januari 2018, 8:00 - 9:00 uur

Inhoud

De Knowledge Mile Morning Meetup brengt je in contact met de gebruikers van de Knowledge Mile. Bewoners, ondernemers, studenten, docenten, onderzoekers en stad- en beleidsmakers delen hun ideeën voor het gebied van het Amstelplein tot en met het Mr. Visserplein. Tijdens de meetup vertellen we je over de laatste ontwikkelingen bij de BIZ, rondom Knowledge Mile Park en andere initiatieven in de buurt. Daarna heb je uiteraard alle tijd om jouw ideeën uit te wisselen met anderen. Deze editie zijn wij te gast bij Melksnor Familiecafé in Amsterdam Oost! Ze gaan bijna open en ze bevinden zich op Wibautstraat 105.

Je kunt er terecht voor een lekkere Hollandse pannenkoek, gevulde borrelplank, lekker broodje of een homemade stamppot met natuurlijk een beker melk, kopje koffie of zelfs een biertje. In het familiecafé is iedereen welkom: jong, oud en ouder. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Categorie

Overig

Naam locatie

Melksnor Familiecafé

Adres

Wibautstraat 105, Amsterdam

Website

http://meetup.com/knowledgemile

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

https://www.meetup.com/nl-NL/KnowledgeMile/events/244966735/