Pad tot huidige pagina

Knowledge Mile Morning Meetup #15

Knowledge Mile Morning Meetup #15

meetup15-banner-liggend.jpg

16 januari 2018, 8:00 - 9:00 uur

Inhoud

De Knowledge Mile Morning Meetup brengt je in contact met de gebruikers van de Knowledge Mile. Bewoners, ondernemers, studenten, docenten, onderzoekers en stad- en beleidsmakers delen hun ideeën voor het gebied van het Amstelplein tot en met het Mr. Visserplein. Tijdens de meetup vertellen we je over de laatste ontwikkelingen bij de BIZ, rondom Knowledge Mile Park en andere initiatieven in de buurt. Daarna heb je uiteraard alle tijd om jouw ideeën uit te wisselen met anderen.

Melksnor Familie Cafe
Deze editie zijn wij te gast bij Melksnor Familiecafé in Amsterdam Oost! Ze gaan bijna open en ze bevinden zich op Wibautstraat 105, ook wel het Belgiëpleintje genoemd. Harriet van Utenhove en Liselotte Ouwerling, gebiedsambassadeurs voor de BIZ, zijn sinds augustus bezig met het oprichten van Melksnor. Na STEK werd het tijd voor een echt familiecafé, een paar deuren verderop!

Je kunt er terecht voor een lekkere Hollandse pannenkoek, gevulde borrelplank, lekker broodje of een homemade stamppot met natuurlijk een beker melk, kopje koffie of zelfs een biertje. In het familiecafé is iedereen welkom: jong, oud en ouder. Genoeg om naar uit te kijken dus! Programma
PROGRAMMA

08:00 | Inloop met koffie
08:20 | Welkom door Harriet en Liselotte en update door Matthijs ten Berge en Maarten Terpstra
(Knowledge Mile)
08:30 | Tijd om nieuwe mensen te leren kennen Jouw project in de update
Wil je dat jouw project genoemd wordt in de update? Geef dan hieronder in de reacties aan wat de ontwikkelingen zijn van jouw project. Dan benoemen we dit tijdens de Update.

Matthijs ten Berge

Maarten Terpstra

Categorie

Overig

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Melksnor Familie Cafe

Adres

Wibautstraat 105 hs, Amsterdam

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

http://www.meetup.com/KnowledgeMile/events/244966735/