Pad tot huidige pagina

Paramore

Paramore

paramore.jpg

16 januari 2018, 20:00 uur

Inhoud

Paramore komt naar AFAS Live

Pop-punk trio Paramore, met frontzangeres Hayley Williams, gitarist Taylor York en drummer Zac Farro als huidige bezetting, brak door in 2005 door met debuutalbum 'All We Know Is Falling'. Het grote succes van de band kwam echter pas in 2007, toen de band hun tweede album 'Riot' uitbracht. Met o.a. de songs 'Misery Business', 'crushcrushcrush' en 'That’s What You Get' speelde ze zichzelf in beeld bij het grote publiek.

De band heeft daarna alles behalve stil gezeten en leverde ook nog de platen 'Brand New Eyes' (2009) en 'Paramore' (2013) af. Voor het laatste album wist Paramore een Grammy binnen te slepen voor de bijbehorende single 'Ain't It Fun'.

In mei van dit jaar bracht Paramore een nieuw album uit 'After Laughter'. Op het nieuwe album is het herkenbare pop-punk geluid verder uitgebreid met o.a. invloeden van Afrobeat en 80’s Pop. 'The band can do whatever we want, that’s what makes it Paramore.' Aldus Hayley Williams.

Met het nieuwe album op zak tourt Paramore al vanaf juni 2017 vrijwel onafgebroken. Eerder in 2017 stond de band al in een uitverkocht 013 in Tilburg. Daarna zijn zij vertrokken voor een tour door de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika maar ze keren opnieuw terug naar Europa voor onder meer shows in het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Restaurant First
Voorafgaand aan het concert een hapje eten? Reserveer nu een tafel in Restaurant First en geniet van heerlijke gerechten, afgestemd op het seizoen. Mocht je het fijn vinden: je regelt je consumptiemunten én parkeerkaart ook in ons restaurant! Dat wordt onbezorgd genieten van een onvergetelijke avond uit.

Ben je met meer dan 8 personen? Neem dan contact op via e-mail restaurant@afaslive.nl. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een aanbod op basis van jouw wensen.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

http://www.afaslive.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit- en staanplaats: €45,-

Deze ticketprijs is exclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via: 0900-300 1250.

Meer informatie

Let op:
Het is niet toegestaan om grote tassen en rugzakken mee te nemen naar de show. Handtassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 centimeter dik zijn uitgezonderd. We raden dan ook aan tassen thuis te laten en vragen om je begrip en medewerking.

Notice
It's not allowed to take large bags and backpacks to the show. Handbags that fit within A4 size and are less than 10 cm thick are an exception to this rule. Please note, there are no left luggage facilities on site. We do recommend leaving your bags at home.