Pad tot huidige pagina

The Big Mo speelt De schat van wat? (7+)

The Big Mo speelt De schat van wat? (7+)

21-1-2018deschatvanwat-thebigmopersfotoklein.jpeg

21 januari 2018, 11:00 - 12:00 uur

Inhoud

Avonturen beleven is het leukste dat je kunt doen. En je kunt ze overal vinden. In een oude kist op zolder of onderweg naar school. Als je in het bos loopt of wanneer je op vakantie gaat. De acteurs van theatergroep The Big Mo weten dat als geen ander.

‘De schat van wat?’ is een meespeelvoorstelling voor kinderen en ouders. Samen met de acteurs van The Big Mo ontdekken ze de meest spannende, grappige, vreemde en leuke avonturen en maken ze van alles mee. Allemaal ter plekke bedacht door de acteurs met het publiek.

De voorstelling ‘De schat van wat?’ biedt kinderen en ouders een onvergetelijke en unieke theaterervaring, waarin voor kinderen zelfs ruimte is om een rolletje mee te spelen. Terloops maken ze bovendien kennis met de basis van improvisatietheater, waarin samenwerken en het accepteren van elkaars ideeën centraal staan.

Onder leiding van verteller Martijn Loerakker en acteurs Monique van Aken en Remy van Keulen kun je op 21 januari 2018 in de Buiksloterkerk zelf op avontuur. Met of zonder je favoriete verkleedkleding, met of zonder meespelen. Alles kan en niets hoeft.

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

Buiksloterkerk

Adres

Buiksloterkerkpad 10, Amsterdam

Website

http://www.buiksloterkerk.nl/podium.html

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€12,50 (volwassenen), €9,50 (Vrienden van de Buiksloterkerk), €7,50 (kinderen tot 12 jaar)

Meer informatie

Kaarten zijn te koop aan de deur of online via https://www.yourticketprovider.nl/events/23383-the-big-mo-meespeeltheater-de-schat-van-wat-7/?preview=t.
De kerk is open vanaf 10.30 uur.