Pad tot huidige pagina

Uitvaartbraderie Herdenkingspark Westgaarde

Uitvaartbraderie Herdenkingspark Westgaarde

uitvaartbraderieflyer.png

14 januari 2018, 10:00 - 16:00 uur

Inhoud

Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen in een Crematorium? Hoe werkt het oven proces? Hoe verwerken ze de as? Wat doen ze tijdens een verzorging van een overledene? Wat doet een rouw clown en hoe ziet een uitvaartbus er van binnen uit? Kom op 14 januari 2018 van 10.00 tot 16.00 uur naar de Uitvaartbraderie in Herdenkingspark Westgaarde (in het crematorium). Tijdens deze braderie informeren ruim 30 standhouders u graag over alle mogelijkheden rondom afscheid nemen, vervoer, rouw, herinneringsproducten, catering, boek presentaties en nog veel meer. Toegang is gratis.

Categorie

Overig

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Herdenkingspark Westgaarde Amsterdam

Adres

Ookmeerweg 275, Amsterdam

Website

https://www.facebook.com/westgaarde/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen in een Crematorium? Hoe werkt het oven proces? Hoe verwerken ze de as? Wat doen ze tijdens een verzorging van een overledene? Wat doet een rouw clown en hoe ziet een uitvaartbus er van binnen uit? Kom op 14 januari 2018 van 10.00 tot 16.00 uur naar de Uitvaartbraderie in Herdenkingspark Westgaarde (in het crematorium). Tijdens deze braderie informeren ruim 30 standhouders u graag over alle mogelijkheden rondom afscheid nemen, vervoer, rouw, herinneringsproducten, catering, boek presentaties en nog veel meer. Toegang is gratis.