Pad tot huidige pagina

Workshop linoleumsnede

Workshop linoleumsnede

flyerworkshop.jpg

21 januari 2018, 10:00 - 17:00 uur

Inhoud

Kom -een nieuwe- ervaring mee-maken. Op basis van een foto, of (meegebrachte) tekening zet je deze over op een plaat linoleum en snij je de afbeelding uit. We bespreken de verschillende manieren van deze hoogdruk-techniek toepassen, hoe je een 'masker' maakt en afzonderlijke kleuren kunt drukken. Met meerdere kleuren inkt druk je je kleurgangen in een kleine oplage op een van de oude drukperen. iedere deelnemer werkt op haar of zijn eigen niveau. De kosten voor de workshop zijn inclusief materiaal, koffie/thee en lunch.
Op zondag gratis parkeren!
Come and experience. On base of a photo, or a drawing you make or already made, you transfer the image on the linoleum and cut it. We discuss the different ways you can apply this technique, how to use a 'mask' and be able to print with separate colors. With a varied number of color-inks, you print a limited edition. Each participant works on her or his own level. The costs for the workshop included material, coffee/tea and lunch. On Sunday parking is for free!

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

KNSM-eiland, Loods 6

Adres

KNSM-laan 225, Amsterdam

Website

https://www.grafiekdrukkerij.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€95,- incl. materiaal/koffie/thee/lunch.