Pad tot huidige pagina

Don't waste your love -

Don't waste your love -

valentijn_horizontaal.jpg

14 februari 2018, 18:00 - 22:00 uur

Inhoud

Zit je met je handen in het haar omdat je nog geen plannen hebt voor Valentijnsdag? Geen nood! Speciaal voor de 14e maken onze chefs een heerlijk duurzaam viergangen Valentijnsdiner. Alle gerechten worden gemaakt van groente en fruit die anders verspild zouden zijn. Speciaal voor Valentijnsdag hebben we extra veel chocolade én een amuse.

Categorie

Feest en uitgaan

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Instock Amsterdam

Adres

Czaar Peterstraat 21, Amsterdam

Website

https://www.instock.nl/evenement/tip-voor-valentijnsdag/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€32,50

Meer informatie

Ongeveer een derde van het geproduceerde voedsel wordt verspild. Dit probleem heeft een gigantische impact op het milieu en draagt bij aan klimaatverandering. Daarom bedachten vier werknemers van Albert Heijn een oplossing en startten Instock: een restaurant waar ze koken met onverkochte producten van supermarkten en producenten. Denk aan bananen met bruine spikkeltjes, brood van een dag oud of een rijpe mango. Producten waar niks mis mee is, maar die toch onverkocht blijven en uiteindelijk verspild worden.