Pad tot huidige pagina

Exhibition 2018

Exhibition 2018

moamgeneration2018foto.jpg

15 februari 2018, 18:00 - 21:00 uur

Inhoud

MOAM komt dit jaar terug met de 4de editie van de snelste pop-up exhibitie ooit: Generation 2018. De exhibitie zal het unieke en multidisciplinaire werk van 18 veelbelovende talenten laten zien. De 18 participanten zijn allemaal pas afgestudeerd in Nederland en worden gezien als pioniers binnen hun eigen creatieve domein – van animatie tot fashion design, en van fotografie tot illustraties.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

newWerkTheater

Adres

Oostenburgergracht 75, Amsterdam

Website

https://www.facebook.com/events/896855527148254/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

het is gratis

Meer informatie

MOAM returns with the fourth edition of the fastest pop-up exhibition ever: Generation 2018. De exhibition shows unique, multidisciplinary work of 18 promising talents. The three previous editions where a big success with over 1100 unique visitors in only three hours.

Like the previous editions Gen'18 will only be open for three hours, from 18:00 until 21:00. The exhibition will take place in the NewWerkTheater of the creative "...,staat" in Amsterdam. The 18 participants are all recently graduated in the Netherlands and are seen as the pioneers within their own creative fields - from animations to fashion design and from photography to illustrations. The theatrical grandeur of the location, the drinks of Our/Amsterdam Vodka, Bos Ice Tea & Warsteiner and the good music will make the evening complete. MOAM offers the 18 participants a stage full of press, invitees and a huge attention in the media, both online and offline.