Pad tot huidige pagina

HET ROZE LIEVERDJE GALA

HET ROZE LIEVERDJE GALA

rozelieverdje2018genomineerden.png

14 februari 2018, 20:00 - 1:00 uur

Inhoud

Je kunt tot 11 februari stemmen op jouw favoriete kandidaat op de website van Groen Links (RoseLinks). Op Valentijnsdag, woensdag 14 februari 2018, zal tijdens het Roze Lieverdje Gala de winnaar bekend worden gemaakt.

Het Roze Lieverdje is een tweejaarlijkse prijs van RozeLinks en GroenLinks Amsterdam die op Valentijnsdag wordt uitgereikt aan een Amsterdammer of initiatief, die zijn of haar sporen verdiend heeft in de strijd voor seksuele diversiteit en LHBTIQ+ emancipatie. De winnaar wordt bepaald door een stemming onder Amsterdammers (50 %) en de jury (50%). De jury voor het Roze Lieverdje 2018 bestaat uit Tirza de Fockert (voorzitter), Irene Hemelaar, Lady Galore, Döne Fil, Petra van Dijk, Olave Basabose, Hilde Vossen, Renske Green-Lute, Mathieu Heemelaar, Tania Barkhuis, Simion Blom, Servaz van Berkum, Dirk van Bergen en Rocco Piers.

Categorie

Maatschappij, politiek en debat

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Jungle Amsterdam

Adres

Tweede van Swindenstraat 26 Jungle Amsterdam, Amsterdam

Website

http://www.jungle.amsterdam

Toegangsprijs en kaarten bestellen

GRATIS

Meer informatie

TOT 11 FEBRUARI KAN ER GESTEMD WORDEN op de
website van Groen Links (RoseLinks)

OV: Tram 9, uitstappen Eerste van Swindenstraat, (ca. 2 minuten lopen)