Pad tot huidige pagina

Exclusieve rondleidingen over marineterrein De Voorwerf en Oosterdokskade van Marine Etablissement

Exclusieve rondleidingen over marineterrein De Voorwerf en Oosterdokskade van Marine Etablissement

schermafbeelding2018-04-12om09-35-29.png

22 april 2018 - 9 december 2018

Inhoud

Na bijna 39 dienstjaren moest ik per 01 januari 2015 met Functioneel Leeftijdsontslag en had het genoegen om als Chef Staf, tevens Plaatsvervangend Commandant van het MEA mijn loopbaan te beëindigen. Gedurende deze plaatsing heb ik - door mijn nevenfunctie als media woordvoerder - diverse rondleidingen gegeven, die altijd zeer enthousiast werden ontvangen. Zodoende wil ik dit voortzetten en het verleden, heden en de toekomst met u delen, want de maritieme historie van Amsterdam en de rol van de KM in het bijzonder mag nooit verloren gaan.
Op het moment van mijn vertrek bij de KM werd ook "De Voorwerf" overgedragen aan het Projectbureau Marineterrein Amsterdam (MTA), m.a.w. ik was één van de laatste bewoners dit samen met vele andere marinemannen en vrouwen die met heel veel plezier en enthousiasme hun werk konden verrichten vanuit dit historisch stukje Amsterdam, alwaar het donkerblauwe uniform na 360 jaar het ruime sop moest kiezen.

Categorie

Overig

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Marineterrein, Kattenburgerstraat 5 (naast Het Scheepvaartmuseum)

Adres

Kattenburgerstraat 5, Amsterdam

Website

http://bartelsman-maritiem.nl/rondleidingen.html

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€12,50

Meer informatie

Rondleidingen duren normaal gesproken zo'n 1½ uur, maar bij sommige groepen kan het nog wel eens uitlopen wat ik zelf altijd zeer waardeer en daar zijn natuurlijk geen extra kosten aan verbonden. (trek dus makkelijke schoenen aan)

Individuele rondleidingen (minimaal 10 deelnemers)
Voor data zie website.

GROEPS (Privé) RONDLEIDINGEN
Voor groepen met een maximum van 10 deelnemers €100 (exclusief BTW

Voor groepen, vanaf 10 personen met een maximum van 20 deelnemers €150 (exclusief BTW)

Voor grote groepen met meer dan 20 deelnemers €7,50 per persoon (exclusief BTW)
Na overleg kan er een eigen datum en tijdstip worden ingepland.

Locatie: starten op "De Voorwerf" voorbij de ingang van de groene poort van het Marineterrein (gelegen rechts van Het Scheepvaartmuseum aan de Kattenburgerstraat 5 te Amsterdam)
Aanmelden via: hans@bartelsman-maritiem.nl, o.v.v. datum, naam en aantal personen of d.m.v. het contactformulier op de website. Er kunnen in totaal maximaal 25 personen mee.